SINTAKTIK TAKROR VA UNING BADIIY MATNDAGI O’RNI - Sh.Xudayberdiyeva (Research Focus International Scientific Journal, 2022)
Mazkur maqolada sintaktik figuralardan biri bo’lgan sintaktik takror haqida fikr yuritiladi. Sintaktik takrorning ko’rinishlari, badiiy nutqdagi o’rni, vazifalari yoritiladi. Shuniтgdek, sintaktik takrorning nutqiy imkoniyatlari ochib beriladi.