ALISHER NAVOIYNING NAVRO`ZGA OID QARASHLARI - Fozilova O'g'iloy Fayoz qizi (Research Focus International Scientific Journal, 2023)
Mazkur maqolada, Navro`z ta’rixi va kelib chiqishi haqida olimlarimizning qarashlari haqida ma’lumot keltirilgan bo`lib, buyuk allomamiz Alisher Navoiyning Navro`z haqidagi qarashlari tavsiflangan. Alisher Navoiy ijodida Navro‘z ta’rifi, Navro‘z shukuhi tasviri alohida o‘rin tutishini mazkur maqolani o`qib tushunib olishingiz mumkin