MODA OLAMI - Ortiqova Komila Akmal qizi, (Research Focus International Scientific Journal, 2022)
Maqolada moda tushunchasi, moda tarixi haqida yozilgan. Shuningdek moda sohasi rivoji uchun katta xissa qóshgan yuksak qobiliyatli modelyer dizaynerlarning betakror uslublari yoritilgan.