UNDALMALAR RUHIYATNI IFODALOVCHI VOSITA SIFATIDA - Matyoqubova Dilfuza, (Research Focus International Scientific Journal, 2022)
Mazkur maqolada sintaktik vositalardan biri bo’lgan undalmalar haqida fikr yuritiladi. Undalmalarning badiiy nutqdagi o’rni, vazifalari yoritiladi. Shuningdek, undalmalarning nutqiy imkoniyatlari ochib beriladi.