MA’NAVIY YUKSALISH – BUGUNGI KUNNING MUHIM VAZIFASI SIFATIDA - Xusanova Dilnoza Alimqul qizi (Research Focus International Scientific Journal, 2024)
Mazkur maqolada Yangi O‘zbekistonni bunyod etishda ma’naviy yuksalishning mohiyatini, ma’naviy sohani rivojlantirishning bugungi kundagi ahamiyatini oshirish haqida batafsil yoritilgan. Ma’naviy sohani rivojlantirish yuzasidan fikr-mulohazalar, amaliy taklif, tavsiya va xulosalar berilgan.