YUNON-RUM KURASHCHILARINI HUJUM HARAKATLARIGA O‘RGATISHDA TEZKOR KUCH SIFATLARINI SAMARADORLIGI - Temirov Vohidjon Omonovich (Research Focus International Scientific Journal, 2024)
Mazkur ilmiy maqolada yunon-rum kurashchilari tomonidan musobaqa bellashuvlaridagi samaraliy harakatlar asosida texnik usullarni yunon-rum kurashchilarini o‘quv-mashg‘ulot jarayoniga joriy etish asosida kurashchilar tomonidan bellashuvlarni olib borishning ilmiy mohiyati ochib berilgan va mazkur olingan ma’lumotlar sport kurash turlari nazariyasi va uslubiyati sohasidagi nazariy bilimlarini boyitish va kengaytirishga yordam berishi bilan izohlanadi.