ISSIQLIK NASOSLARNING QO’LLANISH SOHALARI VA SAMARADORLIGI - Axmadjonov Usmonjon Zokirjon o‘g‘li; Xudaynazarov Anvar Panji o‘g‘li; Xayitbayeva Mashhura Shavkat qizi (Research Focus International Scientific Journal, 2024)
Ushbu maqolada namunaviy xonadonlarni isitish va issiq suv bilan ta’milash uchun zamonaviy qurilmalardan biri bo‘lgan isssiqlik nasoslari va ularning samoradorligi yoritib berilgan. Namunaviy xonadonlar uchun isssiqlik nasoslarini qanday tanlash va hisoblash formulalari keltirib o‘tilgan.