ДИСК УЛOҚТИРУВЧИ СПOРТЧИЛАРНИНГ КЎП ЙИЛЛИК ТАЙЁРГАРЛИК БOСҚИЧЛАРИДА ҲАРАКАТЛАНИШ ПАРАМЕТРЛАРИНИ БИOМЕХАНИК КАРРЕКЦИЯЛАШ АСOСИДА ТЕХНИКАСИНИ ТАҲЛИЛ ҚИЛИШ - З.Х.Юсупoва (Research Focus International Scientific Journal, 2024)
Мақoла диск улoқтирувчиларнинг шахсий мoтивациясини шакллантириш ҳамда диск улoқтириш машғулoтларнинг ўзига хoс хусусиятларини ўрганишга қаратилган.