MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARI TARBIYACHILARINING UMUMMADANIY KOMPETENSIYASINI SHAKLLANTIRISHNING PEDAGOGIK JIHATLARI - Shokirjonova Zuhraxon Murodjon qizi (Research Focus International Scientific Journal, 2024)
Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlari tarbiyachilarini umummadaniy kompetensiyani rivojlantirishda foydalaniladigan usullar haqida so’z boradi.