CHIZMACHILIKDAN HAR BIR DARS UCHUN ZARUR BOʻLGAN OʻQITISH ANJOMLARI - Ikromov Davron Ikrom o’g’li (Research Focus International Scientific Journal, 2024)
Maqolada chizmachilikdan har bir dars uchun zarur bo’lgan o’qitish anjomlari, elektron slaydlari ishlanmasi, grafikaviy ta`lim jarayonini tashkil etishda chizmachilik fanini o’qitishning nazariy - amaliy asoslari va chizmachilikning fanlararo aloqadorlik ahamiyati keltirilgan.