QISHLOQ XO’JALIGI SOHASIDA QO’LLANILADIGAN MOBIL ELEKTROTEXNOLOGIK QURILMALARIDA MUQOBIL ENERGIYA MANBALARINI QO’LLAB ENERGIYA SAMARADORLIGINI OSHIRISH - Rahmonov Imomiddin Abdumalik o‘g‘li; Yusupov Dilshodjon Rashidovich (Research Focus International Scientific Journal, 2024)
Ushbu maqolada qishloq xo’jaligi sohasida qo‘llaniladigan mobil elektrotexnologik qurilmalarida muqobil energiya manbalarini qo‘llab energiya samaradorligini oshirish to‘g‘risida aytib o‘tilgan.