MEXANIKA FANINI O`ZLASHTIRISHDA INTENSIV USULLARDAN FOYDALANISH BO`YICHA ADABIYOT(MAHALLIY VA HORIJIY)LARNI QIYOSIY O`RGANGANLIK HUSUSIDA. - Isaboyev Sharafiddin (Research Focus International Scientific Journal, 2024)
Ushbu maqolada Mexanika fanini o`zlashtirishda intensiv usulda o’qitish uchun eng maqbul adabiyot yaratish-mahalliy va xorijiy oliy ta`lim muassasalarida yaratilgan mavjud adabiyotlar taxlili o`rganilgan va yoritilgan.