DZYUDOCHI QIZLARNING TАKTIK TАYYORGАRLIGINI RIVOJLАNTIRISH USULLАRI - Аlimov Umid Аbduxamidovich (Research Focus International Scientific Journal, 2024)
Ushbu tadqiqot ishda malakali dzyudochi qizlarni texnik-taktik tayorgarligini takomillashtirish usullarini mukammallashtirish masalalari ko‘rib chiqilgan. Dzyudochi qizlarning umumiy va maxsus jismoniy tayyorgarligini rivojlantirish bo‘yicha mashqlar tasnifi ishlab chiqilgan.