UMUMIY JISMONIY TAYYORGARLIK KO‘RSATKICHLARI VA MALAKALI DZYUDOCHILARINING TEZKOR-KUCH KO‘RSATKICHLARI O‘RTASIDAGI O‘ZARO BOG‘LIQLIGI - Qodirov Sirojiddin Erkinboyevich (Research Focus International Scientific Journal, 2024)
Ushbu tadqiqot ishda malakali dzyudochilarni umumiy jismoniy tayyorgarlik ko‘rsatkichlari hamda kuch va tezkor-kuch ko‘rsatkichlari o‘zaro bog‘liqligi o‘rganilgan va takomillashtirish masalalari ko‘rib chiqilgan. Dzyudochilarning umumiy va maxsus jismoniy tayyorgarligini rivojlantirish bo‘yicha mashqlar tasnifi ishlab chiqilgan