INNOVATSION TA‘LIM USULLARI VA ULARNI AMALIYOTDA QO‘LLASH - Boyqo‘ziev X.X.; Djurakulov B.I. (Research Focus International Scientific Journal, 2024)
Ushbu maqolada innovatsion ta‘lim usullari va ularni amaliyotda qo‘llash to‘g‘risida fikr yuritilgan. Unda ta‘lim usullarining ta‘lim texnologiyalarining qo‘llanilishida ta‘lim xususiyati va o‘quv faoliyatiga samarali ta‘sir etish omillari borasida ma‘lumotlar berilgan