YANGI O’ZBEKISTONDA IJTIMOIY BARQARORLIK TENDENSIYALARI - Mustafoyeva Feruza Xurshid qizi (Research Focus International Scientific Journal, 2024)
ushbu maqolada mamlakatimizda barpo etilayotgan Yangi O’zbekiston sharoitida jamiyatimizda ijtimoiy barqarorlikni ta’minlashning yangi tendensiyalari haqida ma’lumotlar, fikr-mulohazalar, xulosalar va amaliy takliflar keltirilgan.