ПАРАЕНГИЛ АТЛЕТИКАЧИЛАРНИ МАШҒУЛОТ ЮКЛАМАЛАРИНИ РЕЖАЛАШТИРИШ ОРҚАЛИ ЮҚОРИ НАТИЖАЛАРГА ЭРИШИШ - Абдиев Шерзод Абдурахмонович (Research Focus International Scientific Journal, 2024)
Мазкур мақолада параенгил атлетикачиларни машғулот юкламаларини режалаштириш ва параатлетикачиларнинг техник тайёргарлиги, мусобақаларда эришилган юқори натижаларини масалалари ёритилган.