MILLIY KURASHGA BOLALARNI SARALASH SAMARADORLIGIGA TA’SIR ETUVCHI VOSITA VA USLUBLARNI QO’LLASH METODIKASI - Azizov Nosirjon Nematilayevich; Isomiddinov Xusanboy Axmadjon o`g`li (Research Focus International Scientific Journal, 2024)
Ushbu maqolada sport ta’lim muassasalarida saralash va bashorat qilish orqali oliy sport yutuqlarini rivojlantirishning raqamli texnologiyalarini yaratish uslublari hamda tayyorgarlik jarayoni muvofiqligini takomillashtirish bo‘yicha taklif va tavsiyalar ishlab chiqilgan.