NAMANGANDA SOVET MUSTAMLAKACHILIGI DAVRIDA IRRIGATSIYA TIZIMI VA SUG‘ORISH INSHOOTLARI - Sharofiddinov Maxmudjon Mashrabjon o‘g‘li (Research Focus International Scientific Journal, 2023)
Ushbu maqolada Sovet mustamlakachiligi davrida Namangan viloyatida irrigatsiya tizimidagi o‘zgarishlar va uning asosiy xususiyatlari tarixiy manbalar asosida tahlil qilingan.