MUNISNING “SAVODI TA’LIM” RISOLASI QO‘LYOZMALARI TAVSIFI - Suvonqulova Zarina Habibullayevna (Research Focus International Scientific Journal, 2023)
Ushbu maqolada Shermuhammad Munisning “Savodi ta’lim” risolasiga tavsif berildi, uning qo‘lyozma va nashrlarini solishtirilib yutuq va kamchiliklari e’tirof etildi.