QO‘CHQOR NORQOBIL ASARLARIDA URUSH MAVZUSI - Sojida Saparbayeva (Research Focus International Scientific Journal, 2023)
Ushbu maqolada Qo‘chqor Norqobil asarlaridagi urush mavzusi yoritib berilgan. Adib asarlaridagi obrazlar tizimi tahlil etilgan.Obrazlar ichki kechinmalari haqida umumiy ma’lumot berilgan.