QUYOSH SUV ISITGICHLARI NIMA VA ULAR QANDAY ISHLAYDI? - Usmonjonov Dostonbek Rosuljon o’g’li (Research Focus International Scientific Journal, 2023)
Quyosh suv isitgichlari energiya manbalaridan oqilona foydalanishga to’g’ri yo’l. Quyosh suv isitgichlari turlari. Quyosh suv isitgichlari afzallik va kamchiliklari. Elektr energiyasini tejash. Hozirgi kunda organik yoqilg’ilar tugab borayatgan bir paytda insoniyat qayta tiklanuvchi energiya manbalariga qiziqish ortib bormoqda, quyosh suv isitgichlari esa energiya tejashga yechim bo’la oladi.