O’ZBEK ZAMONAVIY DIZAYNERLARINING MODA OLAMIDA IJODIY FAOLIYATLARI - Ortiqova Komila Akmal qizi (Research Focus International Scientific Journal, 2023)
Maqolada O’zbek moda olami, milliy kiyimlari tarixi, sharqona go’zallik va xalqimizning nodir merosini dunyoga tanitishga harakat qilayotgan istedodli dizaynerlarning ijodlari yoritilgan.