ҲАРБИЙ ХИЗМАТЧИЛАРДА КАСБИЙ МОТИВАЦИЯНИ РИВОЖЛАНТИРИШ ХУСУСИЯТЛАРИ - Хайдаров Давронбек Халилович (Research Focus International Scientific Journal, 2023)
Ушбу мақолада ҳарбий фаолиятдаги хатти-ҳаракатларининг мотивацияси ва мотивлар муаммосининг психологик мазмуни ёритилган. Шунингдек, мотивацион жараёнга таъсир қилмайдиган психология соҳасининг илмий-назарий таҳлили келтирилган.