ABDURAHMON JOMIY IJODIDA SHAXS KAMOLOTI - A.Barotov (Research Focus International Scientific Journal, 2023)
Ushbu maqolada o‘zining yuksak mazmunli asarlari bilan minglab muxlislari qalbidan joy olgan o‘rta asrlarning buyuk shoiri va mutafakkirlari Abdurahmon jomiy ijodida “shaxs kamoloti” va komil insonni tarbiyalash g’oyasi shoirning ijod namunalari asosida tahlil etilgan.