ТОЛАЛИ ЎЛИКНИ ТОЗАЛАШ ТЕХНОЛОГИК УСКУНАСИНИ ИШЛАБ ЧИҚИШ БЎЙИЧА ТАДҚИҚОТЛАР ЙЎНАЛИШИНИ ТАНЛАШ - Назиров Р.Р.; Югаев Ш.М. (Research Focus International Scientific Journal, 2023)
Ушбу мақолада пахтани жинлаш ва толани тозалаш жараёнида ажралиб чиқадиган толали чиқиндиларни такомиллаштирилган тозалаш ускунасини ишлаб чиқиш бўйича ўтказиладиган илмий тадқиқот ишлари йўналишини асослаш натижалари ёритилган.