BUG’-GAZ QURILMASI GRADIRNIYALARIDA AYLANMA SUV ISROFINI KAMAYTIRISH - Qobilbek Dadaboyev; Baxtiyor Yunusov (Research Focus International Scientific Journal, 2023)
Ushbu ish sovutish minorasini hisoblashga bag’ishlangan. Tushuntirish yozuvi material, issiqlik, gidravlik hisob-kitoblarni aks ettiradi, unga ko’ra paratus turini va uning dizayn o’lchamlarini tanlash mumkin. Jarayonning harorat diagrammasi, jarayonning texnologik diagrammasi , apparatning strukturaviy diagrammasi, apparatning asosiy elementlarining eskizlari ham ko’rsatilgan.