UDK.796.011.1:42 ИМКОНИЯТИ ЧЕКЛАНГАН ТАЛАБАЛАРНИ ЮГУРИБ КЕЛИБ УЗУНЛИККА САКРАШГА ЎРГАТИШ УСЛУБИЯТИ - Ғофуров Шерали Хошимович; Ғофуров Шерали Хошимович (Research Focus International Scientific Journal, 2023)
Мақолада, Имконияти чекланган талабаларни жисмоний ривожлантиришда пара енгил атлетиканинг сакраш восита ва усулларини қўллаш орқали жисмоний тайёргарлигини оширишни амалда исботлашдан иборатдир.