MEDIATA’LIMNI RIVOJLANTIRISHDA XORIJ TAJRIBASI TAHLILI - Kurbanova Yulduzxon Odiljon qizi; Murod Ahmedov (Research Focus International Scientific Journal, 2023)
Mazkur maqolada mediata’limning dunyodagi ta’lim jarayonidagi ahamiyati, shuningdek bu borada bir qancha ilg’or mamlakatlarning tajribalari tahlili amalga oshirilgan. Jumladan bugungi kunda YaIM miqdori bo‘yicha dunyoda yetakchi sanalgan AQSh hamda Kanada tajribasi misol sifatida olindi.