YUQORI MALAKALI KURASHCHILARNI MUSOBAQAOLDI TAYYORGARLIGINI BOSHQARISHNING ILMIY-METODIK ASOSLARI - Azizov Nosirjon Nematilayevich (Research Focus International Scientific Journal, 2023)
ushbu maqolada yuqori malakali kurashchilarni musobaqaoldi tayyorgarligini boshqarishning ilmiy-metodik asoslari yuzasidan adabiyotlar taxlili xamda ushbu mavzuga oid yangi ilmiy ma’lumotlar keltirilgan.