BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARINI INGLIZ TILIGA JALB QILISH USULLARI - Amrulloyeva Nilufar Anvar qizi (Research Focus International Scientific Journal, 2023)
Ushbu maqolada “ Ingliz tili nima uchun kerak?” savoliga javob topiladi, ota-onalar va o‘qituvchilar bolalarni til o‘rganishga qiziqtirishi uchun bir nechta samarali usullar beriladi, o‘quvchilar nima uchun aynan boshlang‘ich sinfdan ingliz tiliga jalb etilishi uchun sabablar keltiriladi, bola psixologiyasi haqida olib borilgan izlanishlar asosida turli xil o‘yinlar va mashqlarning natijasi ko‘rsatiladi.