BINAFSHARANG QALQONDORI PARLATORIA OLEAE (COLVÉE, 1880) NING BIOLOGIK XUSUSIYATLARI VA ZARARLILIK DARAJASI - F. A. Tojiyeva; G. I. G’aniyeva (Research Focus International Scientific Journal, 2023)
Ushbu maqolada Surxondaryo viloyatining urugʻ mevali bogʻlarida uchrovchi binafsharang qalqondor (Parlatoria oleae)ning bioekologiyasi, zararlik darajasi haqida ma’lumotlar berilgan.