PROFESSIONAL TA’LIM MUASSASALARIDA AMALIY MASHG‘ULOTLARNI TASHKIL ETISHGA INNOVATSION YONDASHUV - Xatamov Zoxir Zokirjon o‘g‘li; SHodmanov Qodirjon Odilxanovich. (Research Focus International Scientific Journal, 2023)
Ushbu maqolada professional ta’lim muassasalarida amaliy mashg‘ulotlarni innovatsion yondashuv asosida tashkil etish – o‘quvchilarning bilim, ko‘nikma va malakalarini rivojlantirishning eng muhim va ishonchli yo‘li ekanligi to‘g‘risida fikr yuritilgan.