BOLALAR O’SMIRLAR SPORT MAKTABLARIDA KURASH MASHG’ULOTLARINI TASHKIL ETISH - Shermatov G’ulom Kaxxorovich (Research Focus International Scientific Journal, 2023)
Ushbu maqola bolalar-o‘smirlar sport maktablaridagi kurash mashg‘ulotlarini tashkil etishning shakl, usul va vositalari ishlab chiqish va amaliyotda asoslashga bag‘ishlangan.