BALIQLARNING PSEVDOMONOZI (Adabiyotlar tahlili) - N.B.Babamuratova, B.A.Elmurodov (Research Focus International Scientific Journal, 2026)
Ushbu maqolada sun’iy havzalarda yetishtiriladigan karp baliqlarida psevdomonozning epizootologiyasi, tashxisi, klinik belgilar hamda davolash va oldini olosh usullari bo‘yicha ilmiy manbalar umumlashtirilgan.