GIMNASTIKA VA AEROBIKA VOSITALARI ORQALI SOG‘LOMLASHTIRISH MASHG‘ULOTLARINI MOBIL ILOVALAR ORQALI JORIY ETISH - Narmamatova Sabina G‘ayrat qizi (Research Focus International Scientific Journal, 2026)
Mazkur maqolada gimnastika va aerobika vositalari asosida sog‘lomlashtirish mashg‘ulotlarini mobil ilovalar orqali joriy etishning pedagogik va innovatsion jihatlari yoritilgan. Tadqiqot jarayonida mobil ilovalardan foydalanish jismoniy faollikni oshirish, mashg‘ulotlarga bo‘lgan motivatsiyani kuchaytirish hamda sog‘lom turmush tarzini shakllantirishda samarali vosita ekanligi aniqlandi. Tajriba-sinov natijalari mobil ilovalar asosida tashkil etilgan mashg‘ulotlar ishtirokchilarning umumiy jismoniy holati va mashg‘ulotlar samaradorligini yaxshilaganini ko‘rsatdi.