ONA TILI TA’LIMIDA FONETIKA MAVZUSINI O‘QITISHDA INNOVATSION METODLARDAN FOYDALANISH - Djakbarova Mahliyo Ibraximjonovna (Research Focus International Scientific Journal, 2026)
Ushbu maqolada pedagogika institutlarida Boshlang‘ich ta’lim yo‘nalishida tahsil oluvchi birinchi bosqich talabalariga “Ona tili” fanidan amaliy darsni tashkil etish bo‘yicha metodik tavsiya berilgan. O‘quv topshiriqlarini farqlash, xususan, savol, topshiriq va mashqdan to‘g‘ri foydalanish bo‘yicha ko‘rsatma berilgan. Fonetika va fonologiyani farqlash va nutq apparatini yaxshiroq tushunishga yo‘naltiruvchi mashq va topshiriqlar, bilimlarni mustahkamlash uchun test topshiriqlari keltirilgan.