KURASH MASHG‘ULOTLARIDA INNOVATSION PEDAGOGIK TEXNIKANI QO‘LLASH TEXNOLOGIYALARI - Zokirov F. Sh. (Research Focus International Scientific Journal, 2026)
Mazkur ilmiy maqolada kurash texnikasi innovatsion pedagogik texnologiyalarni qo‘llashda usullari o‘quv yig‘in mashg‘ulotlari ta’sirida jismoniy rivojlanishi o‘zgarishi haqida nazariy ma’lumot va amaliy tavsiyalar bayon etilgan.