O’SMIR-YOSHLARNING JISMONIY FAOLLIGINI INNOVATSION YONDASHUVLAR ASOSIDA RIVOJLANTIRISH - Musurmonov Husan (Research Focus International Scientific Journal, 2026)
Ushbu maqolada o‘smir-yoshlarning jismoniy faolligini oshirish va rivojlantirishda innovatsion yondashuvlarning ahamiyati yoritilgan. Zamonaviy pedagogik texnologiyalar, raqamli vositalar hamda interfaol metodlardan foydalanish orqali jismoniy tarbiya mashg‘ulotlarining samaradorligini oshirish masalalari tahlil qilingan. Tadqiqot jarayonida jismoniy faollikning sog‘lom turmush tarzini shakllantirishdagi o‘rni, yoshlarning jismoniy rivojlanishiga innovatsion yondashuvlarning ta’siri ilmiy asosda o‘rganilgan. Natijalar ta’lim muassasalarida jismoniy tarbiya jarayonini takomillashtirishga xizmat qiladi.