KO‘ZI OJIZ VA ZAIF KO‘RUVCHI O‘QUVCHILARDA PARADZYUDO TO‘GARAK MASHG‘ULOTLARIDA INNOVATSION PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARNI QO‘LLASH USULLARI - Valijonov Abrorbek Zayniddin o‘g‘li (Research Focus International Scientific Journal, 2026)
innovatsion, pedagogik, texnologiyalarni, ko‘zi ojiz va zaif ko‘ruvchi, jismoniy rivojlanish, morfologiya, antropometriya, paradzyudo sport to‘garaklari, o‘smir, mashg‘ulotlar.