ANDIJON VILOYATIDAGI TOJIKQISHLOQ SHEVASI BO‘YICHA AYRIM MULOHAZALAR - Jahongirova (Mahmudova) Diyoraxon Bahodirjon qizi (Research Focus International Scientific Journal, 2023)
Maqolada Andijon viloyatining Paxtaobod tumanidagi Tojikqishlog‘ida yashovchi aholi tilining fonetik, leksik xususiyatlari haqida gap boradi.