AYOLLAR MEHNAT MIGRATSIYASINING YO’NALISHLARI VA RIVOJLANISH OMILLARI - Azamatova Gulmira Bayirbekovna (Research Focus International Scientific Journal, 2023)
Maqolada mamlakatning ijtimoiy-iqtisodiy rivojlanishiga ta’sir etadigan omillardan biri - mehnat migratsiyasi haqida so’z boradi. Shuningdek, ayollar mehnat migratsiyasining zamonaviy yo’nalishlari, rivojlanishiga ta’sir etgan omillar tahlil etilgan.