6 – 10 YOSHLI O’QUVCHILARNI ASOSIY GIMNASTIKA VOSITA VA USLUBLARI ORQALI JISMONIY TAYYORGARLIGINI RIVOJLANTIRISH - Xojimirzayev Shuxratjon Dedamirzayevich (Research Focus International Scientific Journal, 2025)
maqola, 6 – 10 yoshli o’quvchilarni ko’p jixatdan kamol topishi, yurtimizda o’tkazilayotgan isloxotlarning samarasi, o’sib kelayotgan yosh avlodning salomatligiga bag’ishlangan.