AKSIOLOGIK QARASHLAR YORDAMIDA TALABALARNING FUQAROLIK KOMPETENSIYASINI RIVOJLANTIRISH MASALALARI - Djumaqulov Shuxrat Baxodirovich (Research Focus International Scientific Journal, 2025)
Mazkur maqolada “Aksiologiya”,“Kompetensiya”, “Fuqarolik kompetensiyasi” tushunchalarining mazmun-mohiyati ochib berilgan. Shuningdek, aksiologik qarashlar yordamida talabalarning fuqarolik kompetensiyasini rivojlantirish masalasi yoritilgan.