PARA DZYUDO MASHG‘ULOTLARIDA XARXIL KURASH TURLARI TEXNIKLARIDAN FOYDALANISHDA INNOVASION PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARI - To‘ychiyev T. S. (Research Focus International Scientific Journal, 2025)
mazkur ilmiy maqolada adaptiv ko‘zi ojiz va zaif ko‘ruvch o‘smir dzyudochilarni xarxil kurash turlari texniksi innovasion pedagogik texnologiyalarni qo‘llashda usullari o‘quv yig‘in mashg‘ulotlari ta’sirida jismoniy rivojlanishi o‘zgarishi haqida nazariy ma’lumot va amaliy tavsiyalar bayon etilgan.