IIV AKADEMIYASI TA’LIMNING TURLI BOSQICHLARIDA KURSANTLARDA TARTIBBUZARNI HIBSGA OLISH BO’YICHA KASBIY KO’NIKMALARNI RIVOJLANTIRISHGA YORDAM BERADIGAN SHAROITLARNI TAHLIL QILISH - Khudayberganov Olimjon Komiljonovich (Research Focus International Scientific Journal, 2025)
maqolada Ichki ishlar vazirligi akademiyasi kursantlarining jinoyatchini hibsga olish uchun zarur bo’lgan jismoniy fazilatlari, asosiy mushak guruhlari va koordinasiyon qobiliyatlari turlarining ahamiyat darajasini aniqlash masalalari ko’rib chiqiladi.