YUQОRI SINF О‘QUVCHILАRIDА MEDIАSАVОDXОNLIK KО‘NIKMАLАRINI SHАKLLАNTIRISH MАZMUNI TAHLILIY VOSITALARI - Usanova Mahfuza Karamat qizi (Research Focus International Scientific Journal, 2025)
Yuqori sinf o’quvchilarida axborot vositalarining zamonaviy texnologiyalari tahlili. Tadqiqotda interfaol ta’lim usullari, media vositalarini tahlil qilish, raqamli platformalardan yuklash hamda tanqidiy fikrlashni rivojlantirish bo’yicha samarali ishlab chiqarishlar ko’rib chiqiladi, tanqidiy fikrlashlarini tuzatishda o’qituvchilarning roli va ta’lim yuklanishining vazifalari yoritiladi.