YUQОRI SINF О‘QUVCHILАRIDА MEDIАSАVОDXОNLIK KО‘NIKMАLАRINI SHАKLLАNTIRISHNING РSIXОLОGIK-PEDAGOGIK XUSUSIYАTLАRI VА ОMILLАRI - Usanova Mahfuza Karamat qizi (Research Focus International Scientific Journal, 2025)
Yuqori sinf o’quvchilarida ko’rgazmali axborot vositalarining zamonaviy texnologiyalari tahlili. Tadqiqotda interfaol ta’lim usullari, media vositalarini tahlil qilish, raqamli platformalardan yuklash hamda tanqidiy fikrlashni rivojlantirish bo’yicha samarali ishlab chiqarishlar ko’rib chiqiladi, o’quvchilarning mustaqil va tanqidiy fikrlashlarini tuzatishda o’qituvchilarning roli va ta’lim yuklanishining vazifalari yoritiladi.