TA’LIMDA INNOVATSION PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALAR - Boymirzayeva Shahnoza Olimjon qizi (Research Focus International Scientific Journal, 2025)
Ushbu maqolada zamonaviy ta’lim jarayonida innovatsion pedagogik texnologiyalarning o‘rni, ularning ta’lim sifatiga ta’siri, shuningdek, o‘quvchilarning bilim, ko‘nikma va kompetensiyalarini shakllantirishdagi roli yoritiladi. Maqolada interfaol metodlar, elektron ta’lim vositalari, integratsiyalashgan yondashuvlar va zamonaviy texnologik yechimlar haqida fikr yuritilgan. Innovatsion texnologiyalarning afzalliklari, tatbiq qilish usullari hamda ularni qo‘llashdagi dolzarb masalalar ham ko‘rib chiqilgan.