“KASHTA-DIZAYN” INNOVATSION TEXNOLOGIYASI: MILLY KASHTACHILIK ASOSIDA ESTETIK TARBIYANI SHAKLLANTIRISHGA ZAMONAVIY YONDASHUV - Olimova Dilnoza Murodullo qizi (Research Focus International Scientific Journal, 2025)
Mazkur maqolada milliy kashtachilik san’atini zamonaviy raqamli dizayn, loyiha metodikasi va gamifikatsiya orqali estetik tarbiyani shakllantirish vositasi sifatida qo‘llashga yo‘naltirilgan “Kashta-Dizayn” innovatsion texnologiyasi tahlil qilinadi.